Ο Τζωρτζ Σόρος Στήριξε Την Εταιρεία Real Estate Του Εβραίου Γαμπρού Του Ντόναλντ Τραμπ Με 250 Εκατομμύρια Δολάρια…! (Photo)

George Soros

Αποδεικνύεται ότι ο Τζορτζ Σόρος είναι τα χρήματα πίσω από ένα νέο εγχείρημα ακινήτων που ονομάζεται Cadre το οποίο ιδρύθηκε από τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, τον Jared Kushner, και τον αδελφό του Joshua Kushner.

Η Real Deal έχει αποκαλύψει το γεγονός ότι ο Τζορτζ Σόρος ήταν ο άνθρωπος που παρείχε στην Cadre μια γραμμή πίστωσης 259 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια πηγή είπε στην έκδοση, “Ο Σόρος έχει μια μακρά και παραγωγική σχέση με την οικογένεια Kushner.”

Η χρηματοδότηση αυτή παρέχεται έστω και αν ο Σόρος έχει αποκαλέσει τον Πρόεδρο Τραμπ έναν «επίδοξο δικτάτορα».

Η Cadre είναι μια online αγορά που συνδέει τους επενδυτές και τους φορείς εκμετάλλευσης των ακινήτων. Η εταιρεία δηλώνει ότι επιτρέπει στους επενδυτές να πουλήσουν το ενδιαφέρον τους στη δευτερογενή αγορά, εισάγοντας έτσι τη ρευστότητα σε μια απαρχαιωμένη βιομηχανία. Η Cadre δρύθηκε από τον Ryan Williams, και τον Josh και Jared Kushner, και ξεκίνησε το 2014.

Ενώ ο Τζορτζ Σόρος έδωσε στην επιχείρηση πίστωση, η εταιρεία έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 68.300.000 δολάρια σε 2 γύρους από 8 διαφορετικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια Β σειρά που έκλεισε μόλις τον περασμένο μήνα.

Επομένως, γιατί ακριβώς ο Τζορτζ Σόρος θα συμφωνούσε να βοηθήσει ένα νέο εγχείρημα από τον Jared Kushner ο οποίος υπηρετεί σήμερα ως σύμβουλος στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ; Άλλωστε, ο Σόρος και ο Τραμπ φαίνεται πραγματικά να μισούν ο ένας τον άλλο. Ε λοιπόν είναι όπως η περίφημη ατάκα από τον “Νονό”: Είναι απλά μπίζνες, τίποτα προσωπικό.

Εκτός αυτού, ο Τζορτζ Σόρος προσφέρει πίστωση για τον Jared Kushner και τον αδελφό του Joshua Kushner και όχι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε άλλες ειδήσεις για τον Τζορτζ Σόρος, η Irish Times αναφέρει ότι ο 86χρονος είναι τώρα σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο με τον ηγέτη της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν μετά από προσπάθειες του τελευταίου να περιορίσει τη μετανάστευση και το ασφαλές καταφύγιο για τους πρόσφυγες στη χώρα του. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Ορμπάν κάποτε επωφελήθηκε από υποτροφία που παρεχόταν από το Ίδρυμα Σόρος. Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε στην Ουγγαρία.

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, ο Σόρος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος για τα δεινά των προσφύγων σε όλο τον κόσμο, κάτι που δύσκολα μπορεί να ειπωθεί για την τρέχουσα κυβέρνηση της Ουγγαρίας.

Ο Βίκτορ Ορμπάν έχτισε ένα νέο συνοριακό φράκτη για να κρατήσει τους ανθρώπους έξω από την Ουγγαρία ακριβώς όπως ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήθελε να χτίσει ένα τείχος κατά μήκος των συνόρων της Αμερικής με το Μεξικό. Ο Ορμπάν είναι, φυσικά, ένας οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Τζορτζ Σόρος έχει καταδικάσει και τους δύο άνδρες για τις πολιτικές τους για τη μετανάστευση. Ο Ορμπάν έχει κατηγορηθεί για αντιγραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν, επιχειρώντας να ανατρέψει την Ουγγρική δημοκρατία και να κάνει τον εαυτό του έναν δικτάτορα. Αυτό είναι κάτι που ο Σόρος φοβάται ότι επιθυμεί να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Τζορτζ Σόρος βλέπει τον Ντόναλντ Τραμπ ως έναν άλλο Βίκτορ Ορμπάν.

Ο Ορμπάν έχει κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι χρησιμοποίησε την ΜΚΟ Open Society Σόρος για να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς του. Ο Ούγγρος κυβερνητικός εκπρόσωπος Zoltan Kovacs δήλωσε στο Irish Times, “Ο Σόρος αποκαλεί τον εαυτό του αντιπολίτευση στον Βίκτορ Όρμπαν, και ανακοινώνει ότι έχει εμπλακεί σε μια εκστρατεία με στόχο την αλλαγή της εσωτερικής πολιτικής σκηνής στην Ουγγαρία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί δεόντως στην εθνική επιτροπή ασφάλειας.”

Αν αυτό που έχει συμβεί στην Ουγγαρία τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά ένα πρότυπο για το τι θα μπορούσε να προσπαθήσει ο Ντόναλντ Τραμπ να κάνει στην Αμερική στη συνέχεια, τότε ο Τζορτζ Σόρος είναι σίγουρα έτοιμος να πολεμήσει ενάντια σε αυτό.

Πηγή

Comments are closed.